Vrienden van Plantenasiel Heiloo

Op deze pagina vind je de Vrienden van Plantenasiel Heiloo. Vrienden van Plantenasiel zijn bedrijven die het Plantenasiel 'steunen' door het doneren van middelen waardoor het Plantenasiel kan bestaan. Duurzaam, betaalbaar en zonder winstoogmerk.
Denk bijvoorbeeld aan: Potten, potgrond, plantenvoeding, plantenhangers, ongediertebestrijding, promotie, korting op diensten etc.

Wij zijn deze vrienden heel dankbaar en in ruil voor hun bijdrage krijgen ze een link naar hun website op deze pagina en op onze Home pagina en 'reclame' door middel van posts via blogs en de socials van het plantenasiel, zoals reviews over de gesponsorde producten / artikelen.

Win-win.

Ook vriend worden?

Ben jij een (startende) ondernemer in de planten / decoratiebranche? En heb jij materiaal of diensten waarmee je het Plantenasiel kunt ondersteunen en wil je in ruil daarvoor een link naar je website / bedrijvenpagina op onze website? Vul dan hiernaast het online formulier in, ik kom graag met je in contact.

Samenwerking

Heb je andere ideeën voor een leuke samenwerking? Ook dan kun je het formulier invullen. Ik neem daarna zo snel mogelijk contact met je op.

Ja! Ik wil vriend worden