Wat doet het Plantenasiel?

Een Plantenasiel vangt ik zielige (afgedankte) planten op, om ze vervolgens weer een nieuw leven te geven.
Iedereen die een plant wil doneren kan deze afgeven bij Plantenasiel Heiloo, dus heb je je plant niet goed verzorgt en weet je niet meer wat je er mee moet doen? Of ben je misschien op je plant uitgekeken of heb je geen ruimte meer? Doneer je plant aan Plantenasiel Heiloo. Er word goed voor gezorgd en wanneer je plant weer 'beter' is, word deze ter adoptie aangeboden op de website en de socials, zodat je plant weer terecht komt bij een nieuwe liefhebber, die er op zijn beurt weer voor kan gaan zorgen.
Hierdoor word voorkomen dat planten onnodig bij het vuilnis terecht komen.

Plant doneren?

Een plant doneren is altijd GRATIS

Is je plant niet gelukkig, te groot geworden of ben je er op uitgekeken? Dan kun je je plan(en) gratis bij ons langsbrengen.

Wij zorgen goed voor je plant, knappen deze weer op en zorgen dat ie weer een nieuwe planten 'ouder' krijgt door 'm ter adoptie aan te bieden.

Kortom: Gooi je plant niet bij het vuilnis, maar breng 'm langs!

Ook is er altijd behoefte aan kweekpotjes en sierpotten in verschillende maten, schotels, aarde,  etc. Dus heb je nog wat liggen wat je niet meer gebruikt of nodig hebt? Breng het dan langs.

 

LET OP! 🌱 Is je plant ziek? Of heeft de plant beestjes? Geef dit dan van te voren eerlijk aan. Voor zieke planten is er beperkt plek in het asiel (quarantaine) en is er wel plek, dan kan daar rekening mee worden gehouden. Zodat dit niet ten koste gaat van de andere, (weer) gezonde planten.

Plant adopteren?

🌱Ben je op zoek naar een nieuwe plant? En hoeft deze niet perse nieuw te zijn, maar mag dit ook een afdankertje zijn? Misschien wel geen schoonheidsprijs krijgen? Adopteer dan een kamerplant uit het Plantenasiel.

🌱Je vind de beschikbare planten onder PLANT ZOEKT (T)HUIS - AANBOD op deze website, op Instagram en op de Facebook pagina.

🌱Heb je een leuke plant gespot? Stuur dan een berichtje via de contactpagina (of 1 van socials), ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak met je te maken.

🌱Adopteren is niet GRATIS, aan iedere plant hangt een klein prijskaartje. Alle inomsten worden weer binnen het plantenasiel gebruikt voor bijvoorbeeld aarde, potten, voeding etc, maar ook om de website te laten draaien.

 

 

"Adopteer( of doneer) jij een plant? Dan draag je bij aan een duurzame wereld"